Warning: unlink(/var/www/prfdxwmg/data/storage/cache/cache.store.1732192629): No such file or directory in /var/www/prfdxwmg/data/www/kompoty.com.ua/system/library/cache/file.php on line 68 Компот з порічки без цукру, хімії, барвників (упаковка)

Компот з порічки

Код товару:
KS-002
Наявність:
В наявності

50.39грн.



Калорійність, кКал
11,2
Білки, г
0,16
Вітамін А, (РЕ), мкг
1,056
бета Каротин, мг
0,0064
Калій, K, мг
8,8
Кальцій, Ca, мг
1,152
Всі характеристики

Компот з порічки

Склад: Сушена червона смородина, (порічка).

Країна виробник: Україна.

Виробник сухих компотів - Сухі компоти™.

Сухі компоти – це нове революційне технологічне рішення приготування всім відомого напою – компот, який був за довго до появи чаю та кави. Забудьте про вітаміни у таблетках! Компоти мають у своєму складі всі необхідні природні вітаміни, мінерали, кислоти, макро та мікроелементи. Які набагато краще засвоюються організмом у порівнянні зі штучними аналогами з аптеки у вигляді вітамінів та харчових добавок.

Завдяки застосуванню нових технологій компоти отримали низку переваг:

  1. Компактний розмір і малу вагу (упаковка на 2,5 літра компоту важить лише 50 грамів);
  2. Швидке приготування (час приготування не перевищує 10 хвилин);
  3. Ще більше корисних речовин (завдяки технології інфрачервоного сушіння);
  4. Простота приготування (процес приготування нічим не відрізняється від процесу приготування чаю).

Всі інгредієнти натуральні, природні та екологічно чисті.

Продукція ТМ Сухі компоти захищені патентами.

Девіз компанії - "Сухі компоти" - нічого зайвого, тільки сухі фрукти та ягоди, даровані природою.

Мета торгової марки - відродження напою наших предків - компотів.

Компот з порічки має 3 різних смаки:

  1.  Лайт - це слабкий напій компоту з порічки, який має ніжний смак і малу концентрацію порічки. Він продається в чайних пакетиках і готується як звичайний пакетований чай.
  2. Медіум – має помірний смак та колір, іноді нагадує лимонад. Готується за допомогою заварників.
  3. Стронг – насичений смак і колір, є аналогом компоту. Готується за допомогою заварників.

Корисні властивості компоту з порічки:

Порічку, або червону смородину називають «вітамінною бомбою», і не дарма, адже в порічці містяться різні вітаміни, макро та мікроелементи, а також природні кислоти. Смородина має велику кількість вітаміну С, який допомагає у боротьбі із застудними захворюваннями організму. Крім вітаміну С, ягода містить вітамін PP, який відповідає за рівень холестерину в крові, і служить профілактичним засобом при серцевих захворюваннях. Також у складі порічки є вітаміни B1, B2 і A.

Чим червона смородина (порічка), відрізняється від чорної та білої?

Існує три види смородини, чорна, червона, її ще називають порічка, та біла. Так чим же червона смородина, крім кольору, відрізняється від чорної і білої? Біла смородина є різновидом червоної смородини, в ягідах якої відсутні червоні пігменти, тому правильно розглядати відмінність білої та червоної смородини від чорної. Чорна смородина має набагато більше вітаміну С і аскорбінової кислоти в порівнянні з іншими. Проте червона і біла смородина за вмістом вітаміну А у своєму складі, випереджають чорну смородину. Також червона та біла смородини перевершують чорну за вітаміном К, який необхідний організму для правильного формування скелета у дитячому віці. Корисні та шкідливі властивості білої та червоної смородини, практично такі ж, як і чорної, хоча кількість деяких корисних речовин у чорних плодах у порівнянні з червоними та білими ягодами відрізняється.

Вживаючи ці ягоди, людина збагачується різноманітними корисними та необхідними мікроелементами та кислотами. Наприклад, марганець, дефіцит якого може виникнути остеопороз. Бір, без якого не відбувається процес засвоєння кальцію. Фосфор, залізо, йод, що впливає на правильну роботу ендокринної системи. Ягоди містять також легкозасвоюваний для організму вітамін P. Також порічка має чималу кількість пектину, (розчинну клітковину), яка виводить з організму надлишки холестерину та цукру в крові. Калій, який є важливим для роботи системи кровообігу, а також знижує артеріальний тиск. Ягоди порічки є чудовим природним джерелом заліза, необхідного для збагачення киснем клітин організму.

Компот з порічки допомагає при лікуванні та профілактиці таких захворювань як:

  • Проблеми з травленням та шлунково-кишковими розладами, завдяки дубильним речовинам та органічним харчовим волокнам;
  • Порічка завдяки лікопіну, здатна придушити, (інгібувати), ризик розвитку та зростання ракових клітин;
  • Компот з порічки ефективно бореться із запаленнями та болями при артриті;
  • Вітамін К зменьшує вимивання кальцію, а сам кальцій, що є у складі ягоди, зміцнює кістки;
  • Компот з порічки знижує рівень холестерину в крові і не допускає формування холестеринових бляшок, підвищує кровообіг і запобігає серцевим захворюванням;
  • Флавоніди, природні кислоти підтримують рівень метаболізму, покращують стан судин, скорочують їхню ламкість, роблять їх міцними та гнучкими;
  • Напій допомагає запобігти гіпертонії, знижує артеріальний тиск та скорочує ризик виникнення інсультів;
  • Компот з порічки володіє низьким глікемічним індексом, вживати напій буде корисно тим, хто страждає на цукровий діабет, оскільки цукор, що має ягода, довго всмоктується в кровотік, завдяки цьому нормалізується рівень цукру та вироблення інсуліну;
  • Червона смородина запобігає розвитку астми та послаблює її симптоми, вживання корисне і при тяжкій формі астми;
  • Завдяки колагену покращується пружність та еластичність шкіри, колаген бореться з появою зморшок та старінням шкіри;
  • Вітаміни групи В у порічці сприяють у відновленні клітин шкіри та допомагають у захисті від дій ультрафіолетових променів;
  • Ягоди застосовуються у боротьбі з різними захворюваннями шкіри, у тому числі екзема та прищі;
  • Компот з порічки здатний зміцнити імунітет та захистити від вірусів, інфекцій, простудних захворювань;
  • Гарячий напій з невеликим вмістом цукру сприяє потогінній та жарознижувальній дії;
  • Кумарини, що містяться в напої, знижують згортання крові і сприяють запобіганню серцевим нападам та інсультам, а пектин, що усуває холестерин з організму, запобігає атеросклерозу;
  • За рахунок яблучної та бурштинової кислоти, що знаходиться в ягодах, вживання рекомендовано людям похилого віку, і людям, які відчувають хронічну втому і занепад сил, а також діабетикам;
  • Напій має властивість нормалізувати водний баланс, відновлюючи запаси рідини в організмі;
  • Компоти з червоного сорту смородини мають загальнозміцнюючу дію, допомагають привести в норму гормональний фон, впливають на настрій, надають розслаблюючу дію.

Компот з порічки можна вживати як в холодному, так і в гарячому вигляді - він зберігає безліч корисних властивостей. Калорійність в компотах з смородини, можна сказати одна з низьких, всього 40 ккал. За рахунок малої калорійності компот часто застосовують у дієтичному меню.

Компот з порічки користь для чоловіків:

  • При високих фізичних навантаженнях і тим, хто займається спортом, рекомендується систематично вживати ягоди або компоти з порічки, вони зміцнюють м'язову тканину і прискорюють їх регенерацію;
  • Порічка вважається цінним джерелом вітаміну K, важливого для підтримки кальцію в організмі та кістках;
  • Завдяки тому, що ягода підвищує кровообіг, вживання напою позитивно відображається не тільки на потенцію та лібідо, а й на якість сперми;
  • Протизапальні якості ягід дозволяють запобігти простатиту та послабити неприємні відчуття при наявній хворобі;
  • А ще користь червоної смородини, або компотів з порічки, для чоловіків полягає в тому, що вживання ягід та напоїв з ягід перешкоджає ранньому облисінню.

Компот з порічки користь для жінок:

Компот з порічки представляє цінне джерело вітамінів, мінералів, кислот та корисних речовин. Ягоди та продукти з ягід добре впливають на організм як зсередини, так і на зовнішній вигляд.

  • Ягоди червоної смородини мають омолоджуючий ефект, вони допоможуть дівчатам мати здоровий колір обличчя, і покращать стан шкіри та волосся;
  • Аскорбінова кислота допомагає зміцнити кровоносні судини, через що колір шкіри вирівнюється і зменшується ймовірність появи "червоних павутинок" з лопнувших судин;
  • Смородина є одним із найкращих профілактичних засобів онкологічних захворювань;
  • Вона допомагає регенерації та оновленню клітин;
  • Також порічка знімає нудоту, тому корисна для жінок у момент очікування дитини;
  • Червону смородину часто застосовують при болісному менструальному циклі, вона нормалізує менструальний цикл і знімає болі;
  • Залізо у складі ягоди дозволяє компенсувати крововтрату при обільній менструації;
  • За допомогою компотів з порічки можна привести в норму свою фігуру;
  • Лікарі рекомендують вводити напої з порічки в раціон при дієтах, так як напій має невелику кількість калорій і високий вміст пектину;
  • Вживаючи ягоди чи компоти, людина довше зберігає молодість, адже антиоксиданти, що містяться у напоях, стримують процес старіння;
  • Також корисні властивості червоної смородини для жінок полягають у сприятливому впливі ягід на репродуктивну систему;
  • Якщо вживати смородину або компоти з порічки постійно, вона допоможе подолати тривогу і депресію.

Компот з порічки користь для вагітних жінок:


       Важлива інформація!!!

Щоб виключити можливу шкоду компотів з ягід та фруктів, а також алергічні реакції, вагітних і матерів-годувальниць. Перед вживанням компоту слід проконсультуватися з лікарем.

Ягоди червоної смородини і компоти можна вживати як вагітним дівчатам, так і матерям, що годують.

  • Насамперед, вона допомагає подолати напади токсикозу;
  • Також позитивний вплив на плід виявляє фолієва кислота у складі напою чи ягоди;
  • Завдяки порічці вагітні дівчата менше страждають від набряків, тому що ягода виводить надмірну рідину;
  • У ягодах та компотах з ягід містяться вітаміни групи В, які важливі в період вагітності для підтримки здоров'я дівчини та нормального формування плода;
  • Вітамін С у ягодах посилює імунітет, тим самим служить бар'єром для вірусних та простудних захворювань;
  • Протизастудні особливості смородини дуже корисні в ситуаціях, коли потрібно зменшити температуру або вилікувати кашель, а приймати аптечні медикаменти не можна;
  • Залізо у червоній смородині служить профілактикою анемії та гіпоксії під час вагітності;
  • Кальцій сприяє формуванні скелета малюка і виводить із організму зайву рідину, запобігаючи набряклість;
  • Компот з порічки допомагає подолати токсикоз та вивести з організму солі та токсини;

Під час лактації включати червону смородину в раціон переважно після 7 місяців, інакше ягода при грудному вигодовуванні може завдати шкоди. Ягода може не засвоїтися організмом дитини і тим самим викликати коліки, здуття або діарею.

Як стверджують лікарі, смородина і компоти зі смородини повною мірою можуть забезпечити організм добовою нормою цілого ряду вітамінів та мікроелементів. Крім того, для вагітних має значущість нормалізація кровообігу та стан артерій, а також налагоджена робота кишківника.

Компот з порічки користь для дітей:



       Важлива інформація!!!

Увага компоти ТМ «Сухі компоти» містять натуральні сушені ягоди та фрукти.

Включаючи до раціону немовлят компот, як і інший новий продукт, потрібно дотримуватися певних правил:

  1. Перед введенням у раціон дитини компотів з ягід та фруктів, проконсультуватися з лікарем;
  2. Давати напій при досягненні віку близько 10-12 місяців;
  3. Прийом необхідно починати з невеликої кількості (1 чайна ложка), потім необхідно поспостерігати за дитиною, щоб переконатися у відсутності алергічної реакції. Надалі, потроху обсяг компоту можна довести до 0,5 чашки на добу;
  4. Замість цукру напій переважно додавати мед (якщо у малюка відсутня алергія на мед);
  5. Виключити тривалу термообробку, щоб зберегти більше корисних речовин;
  6. Використовувати виключно свіжоприготовлений напій, або зберігати не більше доби у стерильній тарі в холодильнику та розігрівати лише один раз.

Серед напоїв, корисних для дітей, ягідні компоти займають лідируючі позиції. Це напої, які поповнюють природну потребу дитячого організму, насичуючи необхідними мінералами, вітамінами, природними кислотами та іншими корисними речовинами.

Вони майже не мають протипоказань, компоти з натуральних ягід та фруктів не містять шкідливих добавок та різної хімії.

  • Компот з порічки дає дуже відмінні результати при лихоманкових станах, має потогінну, протизапальну і жарознижувальну дію, знижує спрагу;
  • Компот з червоної смородини дуже корисний, він здатний поліпшити склад крові, зміцнити імунітет і дозволить уникнути авітаміноз;
  • У плодах ягоди зберігається велика кількість вітамінів, які корисні для розвитку м'язової та нервової системи;
  • Вживання компотів з ягід червоної смородини добре впливає на роботу кишечника і дозволяє уникнути запорів;
  • Напій сприяє здоровому зростанню та формуванню кісткової системи, гарно впливає на травлення;
  • Червона смородина, і компоти з ягід, є чудовою профілактикою всіляких простудних і вірусних захворювань.

Шкода та протипоказання компоту з порічки:

  • Червону смородину та компоти з ягід смородини не рекомендується вживати тим, у кого є алергія на цю ягоду або на окремі компоненти, що входять до її складу;
  • Від вживання ягоди і напоїв з ягід слід відмовитися тим, хто страждає на гастрит, гепатит, панкреатит, при низькій згортаємості крові, а також при виразці шлунка і дванадцятипалої кишки;
  • За наявності великих каменів у нирках та жовчному міхурі – червона смородина або напої з цієї ягоди можуть зрушити з місця конкременти, і це спричинить появу сильного болю;
  • Протипоказанням також служить підвищена кислотність шлунка, лимонна та аскорбінова кислоти, які є у складі ягоди, можуть дратувати запалені стінки і стати причиною активного вироблення шлункового соку.

Способи приготування компотів від ТМ "Сухі компоти":

Залежно від Вашого вибору упаковки сухих компотів, Ви зможете без особливих зусиль, і за короткий час приготувати у себе вдома, або на роботі будь-яку кількість компоту.

Є два способи для приготування сухих компотів, при цьому час приготування становить від 5 до 10 хвилин.

  1. Спосіб приготування для сухих компотів у чайних пакетиках, загальний час приготування від 10 хвилин. (дивитись посилання)
  2. Спосіб приготування для сухих узварів у поліетиленових пакетиках (стиках), для заварників, загальний час приготування від 10 хвилин. (дивіться посилання).

Усі приготовані компоти можна пити як у гарячому, так і в охолодженому вигляді, з додаванням цукру, меду або без них.

Ми рекомендуємо додавати цукор не більше двох чайних ложок на 200 мл. компоту.

Як замовити компот з порічки:

  • Для замовлення Вам потрібно вибрати компот у фільтр пакетиках або для заварників;
  • Кількість (мінімальна кількість становить одна упаковка в якій 10 пакетиків або 2,5 літра напою);
  • Спосіб доставки;
  • Спосіб оплати.

Енергетична цінність в 200 мл. компоту

Калорійність, кКал
11,2
Білки, г
0,16
Жири, г
0,012
Вуглеводи, г
2,72
Органічні кислоти, г
0,084
Харчові волокна (клітковина), г
0,276

Вітаміни в 200 мл. компоту

Вітамін А, (РЕ), мкг
1,056
бета Каротин, мг
0,0064
Вітамін B1, (тіамін), мг
0,00032
Вітамін В2, (рибофлавін), мг
0,00096
Вітамін В4, (холін), мг
0,2432
Вітамін В5, (пантотенова кислота), мг
0,00192
Вітамін В6, (піридоксин), мг
0,00448
Вітамін В9 (фолієва кислота), мг
0,096
Вітамін C, (аскорбінова кислота), мг
0,8
Вітамін Е, (TE), мг
0,016
Вітамін Н, (біотин), мкг
0,08
Вітамін К, (филлохинон), мкг
0,352
Вітамін РР, (НЕ), мг
0,0096
Ніацин
0,0064

Макроелементи в 200 мл. компоту

Калій, K, мг
8,8
Кальцій, Ca, мг
1,152
Кремній, Si, мг
2,24
Магний, Mg, мг
0,544
Натрій, Na, мг
0,672
Сірка, S, мг
0,448
Фосфор, P, мг
1,056
Хлор, Cl, мг
2,336

Мікроелементи в 200 мл. компоту

Алюміній, Al, мкг
1,024
Бор, B, мкг
1,76
Ванадій, V, мкг
0,02432
Залізо, Fe, мг
0,0288
Йод, I, мкг
0,0256
Кобальт, Co, мкг
0,128
Літій, Li, мкг
0,096
Марганець, Mn, мг
0,005952
Мідь, Cu, мкг
3,424
Молібден, Mo, мкг
0,768
Нікель, Ni, мкг
0,0736
Рубідій, Rb, мкг
0,2592
Селен, Se, мкг
0,0192
Стронцій, Sr, мкг
0,1088
Фтор, F, мкг
0,544
Хром, Cr, мкг
0,0064
Цинк, Zn, мг
0,00736
Цирконій, Zr, мкг
0,2656

Засвоювані вуглеводи в 200 мл. компоту

Крохмаль і декстрини, г
0,016
Моно- і дисахариди (цукру), г
0,2464
Глюкоза (декстроза), г
0,0448
Сахароза, г
0,0288
Фруктоза, г
0,1312

Насичені жирні кислоти в 200 мл. компоту

Насичені жирні кислоти, г
0,0032

Поліненасичені жирні кислоти в 200 мл. компоту

Омега-3 жирні кислоти, г
0,00112
Омега-6 жирні кислоти, г
0,001696
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Схожі товари
Компот з груш
30.29грн.
Компот з обліпихи
47.99грн.
Компот з слив
36.59грн.
Компот з вишні
51.59грн.
Компот з малини
1
76.19грн.